Acne therapie

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen en komt zowel op jonge als oudere leeftijd voor. Dit kan erg vervelend zijn en zelfs pijnlijk wanneer het gepaard gaat met ontstekingen onder de huid. De huid is vaak overgevoelig en snel geïrriteerd. Door een efficiënte en consequente aanpak kan er een goed resultaat worden bereikt, het is mogelijk om een acne huid binnen 3 maanden te verminderen en op langer termijn zelfs tot 85%-95% te verbeteren. Voor zowel lichte als ernstige acne bieden wij een aantal behandelingen aan die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

Onze behandelmethode bij Acne therapie

De aanpak van acne kan sterk verschillen van persoon tot persoon, een acne behandeling is daarom nooit standaard. Alvorens de behandeling start wordt een huidanalyse vastgesteld, hierop wordt de behandeling ten behoeve van de huid aangepast. Een behandeling kan uit diverse onderdelen bestaan welke kunnen variëren van bijv. glycolpeeling, en microdermabrasie.

Een belangrijk onderdeel van deze behandeling is het behandelen van (jeugd)puistjes, pustels, comedonen en andere onzuiverheden. Dit wordt op een uiterst nauwkeurige en hygiënische wijze uitgevoerd waardoor er geen littekens zullen ontstaan.

Acne therapie en jouw zorgverzekering

Wij beschikken over de ANBOS gecertificeerde acne specialisatie en voldoen aan alle gestelde eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen. Onze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. Mooi! Beauty and Wellness en de acne specialistes hebben een AGB (zorgverleners) code.

Na de behandeling krijg je een factuur met AGB code welke u direct kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar. Wil je meer weten over vergoedingen voor het behandelen van acne, dan adviseren we jou contact op te nemen met ons beauty instituut of je eigen zorgverzekeraar. Onze acne specialist kan je uitgebreid toelichten welke acnebehandeling voor vergoeding in aanmerking komt en welke behandeling het meest geschikt is voor jouw acne probleem. Voor zowel lichte als ernstige acne bieden wij een aantal behandelingen aan die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

Wat kun jij doen?

Check de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar om te zien hoeveel behandelingen je vergoed kunt krijgen of welk bedrag op jaarbasis aan huidbehandelingen wordt vergoed. In sommige gevallen is een verwijsbrief van jouw huisarts noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Acne therapie € 77,50
Acne therapie inclusief peeling € 97,50