Dr Grandel skin treatments

Dr. Grandel is een exclusief merk dat bij voorkeur altijd zijn grond en werkstoffen uit de natuur gebruikt. Dr. Grandel is dierproefvrij en dermatologisch getest en dus geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. 

De producten raken je zintuigen de geuren en texturen zorgen tezamen voor een perfecte verzorgingsbelevenis. Al vroeg geeft onze huid de eerste tekenen van het ouder worden. Gelukkig heeft onze huid het verbazingwekkende vermogen om te regenereren. En je kan dat vernieuwingsproces doelgericht ondersteunen.

De speciaal op elkaar afgestemde preparaten van het Dr. Grandel verzorgingssysteem zijn daarbij van grote waarde.

Om te bepalen welke van onderstaande behandelingen het best bij je past beginnen we elke behandeling met een analyse en advies.

Hyaluron skin treatment

Een absolute traktatie voor de huid. Na een uitgebreide reiniging starten we met het toedienen van hyaluron. Deze vult de vochtlijntjes op en laat jouw huid stralen.

Hyaluron skin treatment € 85,-

Nutri Sensation skin treatment

Nutri Sensation skin treatment versterkt en verstevigt het weefsel, zodat jouw huid er weer strakker en jeugdiger uit ziet. De behandeling garandeert een intensieve verzorging met voedingsstoffen en lipiden om natuurlijke, door ouderdom veroorzaakte tekorten te compenseren of schade door het milieu te repareren. Verwen jouw huid met deze sensationele en intensieve behandeling.

Nutri Sensation skin treatment € 82,50

Sensitive skin treatment

Onze Sensitive skin treatment kalmeert de gevoelige en droge huid. Rustgevende plantenextracten en verzorgende natuurlijke oliën verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. We strijken schilferige plekken glad, verbeteren de huid eigen bescherming tegen milieu-invloeden en zorgen voor een prettig en gekalmeerd huidgevoel.

Sensitive skin treatment € 75,-

Clear Skin treatment

Talgoverproductie en oververhoorning kunnen verstopping van de talguitgang veroorzaken. Mee-eters en puistjes zijn het gevolg. Clear skin met SEBOCONTROL normaliseert de bovenmatige verhoorning en gaat de ontstekingen tegen. Het resultaat is een egaal, helder en zuiver huidbeeld.

Met deze behandeling richten we ons vooral op het reinigen van de huid. Ook verwijderen we de onzuiverheden die op de huid zijn ontstaan. Let op, dit is geen acne behandeling.

Clear Skin treatment € 70,-

Beautygen skin treatment

BEAUTYGEN is een verjongende intensieve behandeling, voor als je de klok een paar jaar terug wil draaien. We activeren het ‘schoonheidsgen’ van de huid door sneeuwalgenextract. Het resultaat is een jonger, strakker en egaler huidbeeld. Door de fluweelzachte texturen en hun heerlijke geur is de behandeling een uniek welzijnsmoment.

Beautygen skin treatment € 95,-

Beauty Xpress skin treatment

Moderne vrouwen streven hun doelstellingen vastberaden na. De dagelijkse uitdagingen zijn groot – en de eisen hoog. Met BEAUTY X PRESS begeleiden we deze bruisende lifestyle. Weinig tijd maar toch geen concessies? BEAUTY X PRESS combineert innovatieve werkstoffen met direct zichtbare resultaten tot de verzorgingsformule energie x frisheid x uitstraling.

Beauty Xpress skin treatment € 57,50