Make-up advies & behandeling

Ben je nou echt eens benieuwd welke make-up bij je past of ben je op zoek naar de nieuwste kleuren make-up….kom snel langs!

Pupa Milano

De PUPA stijl waarmee wij in onze salon werken is een combinatie van de wereldberoemde Italiaanse ‘flair’, creativiteit en hoge kwaliteit die samen voor het kenmerk ‘Made in Italy’ staan.

Eigentijdse, trendy, kleurrijke producten geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen staan garant voor een hoogwaardig en oogverblindend resultaat. PUPA make-up betovert je helemaal met de schitterende collecties, geïnspireerd op de seizoentrends. Dus kom snel langs of maak een afspraak in de salon en laat je adviseren door 1 van onze visagisten.

De succesformule van Pupa Make-up

  • Trendsettende nieuwe kleuren en geheel nieuwe looks bij Pupa Milano voor alle leeftijden
  • Pupa make-up is niet op dieren getest
  • Langdurige houdbaarheid
  • Pupa make-up is hypoallergeen
  • Pupa geeft u een comfortabel, maar hip en zelfverzekerd gevoel
  • Pupa heeft een eigen unieke en fantastische uitstraling
  • Scherpe prijzen tegen topkwaliteit

Make-up advies & behandeling met Pupa Milano € 27,50
Feest make-up € 27,50

Bruidsvisagie

Op de mooiste dag van je leven is alleen het allerbeste goed genoeg voor jou!

Daarom kies je voor een professionele en gediplomeerd visagiste. Bij een professionele bruidsvisagie, waarbij wij werken met het merk PUPA, komt veel meer kijken dan bij bijvoorbeeld een dagmake-up; De bruidsvisagie moet helemaal bij je passen qua kleur en vormgeving, de make-up moet foto-technisch zijn en moet minimaal 8 uur houdbaar zijn. Om dit alles en volgens jouw wensen te bereiken is het belangrijk om een paar weken voor de bruiloft een proefsessie te bespreken.

Tijdens deze proefsessie bespreken we de make-up van je keuze en proberen we verschillende stijlen en kleuren make-up, totdat het gewenste resultaat is bereikt. Zo kom je tijdens de dag niet voor verassingen te staan. De bruidsvisagie kan, in overleg, ook aan huis worden gedaan en we kunnen er zorg voor dragen dat op deze mooie dag je moeder, schoonmoeder of andere vrouwelijke familieleden en kennissen er op hun allermooist uitzien.

Bruidsmake-up inclusief proefsessie € 130,-
(in Enschede. Buiten Enschede meerprijs)