Mooi voor mannen: aandachtig en toegankelijk

Mooi voor mannen: aandachtig en toegankelijk

Mannen hebben net zo goed als vrouwen, te kampen met huidklachten. Ze besteden steeds meer aandacht aan hun huid. Ook het feit dat huidtherapie op het moment bekender en toegankelijker wordt, kan verklaren dat de heren makkelijker de stap durven nemen om een afspraak te maken.

Behandelingen, speciaal afgestemd op mannen

De mannenhuid is veel dikker en ook het hormoon testosteron speelt een belangrijke rol en maakt de mannen huid veel vetter daardoor kampen ook veel (jonge) mannen met Acne of onzuiverheden. Ontdek onze behandelen die we speciaal voor mannen hebben samengesteld en die we afstemmen op jouw huidtype.

Men skin treatment

Kort maar krachtig, deze intensieve behandeling met producten speciaal voor de mannenhuid. Goede reiniging, heerlijke massage. Jouw huidbeeld wordt gladder en frisser. Let op, dit is geen acne behandeling.

Men skin treatment € 65,-
Men skin treatment inclusief peeling € 92,50

Wax jouw rug, benen of borst

Waxen is het verwijderen van ongewenst haar met haarzakje en al. De haartjes groeien terug, maar met een zachte haarpunt zodat je na het waxen nooit harde stoppels hebt. Steeds meer mannen ontharen middels waxing. De onthaarde lichamen van mannelijke modellen en sporters krijgen veel navolging. Steeds vaker laten heren hun rug, borst en benen waxen.

Geef transpiratie geurtjes geen kans

Naast het prettige, verzorgde gevoel van een glad onthaard lichaam, heeft transpiratievocht geen kans op te drogen op okselhaar wat het geurprobleem aanzienlijk verminderd.

Modelleren wenkbrauwen (trimmen en waxen) € 16,50
Rug waxen € 42,50
Rug en schouders deel bovenarm waxen € 45,- 
Borst waxen € 25,-
Borst en buik waxen € 40,00
Onderbenen harsen € 38,50
Hele benen harsen € 60,00

Men arrangement

Tijdens al onze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten. speciaal voor jou als man hebben we een arrangement samengesteld. Geniet van een ontspannen dag en voel je heerlijk!

Het arrangement voor mannen:

  • Men skin treatment
  • Hand of voetbehandeling man
  • Rug/nek massage
  • Koffie /thee met iets lekkers

Men arrangement € 125,00

Wij werken met