Permanente make-up: wenkbrauw

Verzekerd van een prachtige look

Wil je voor altijd strakke en goedgevulde wenkbrauwen? Bij Mooi! ben je verzekerd van een prachtige look: permanente make-up wenkbrouwen.

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?

Altijd perfect in model

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echt te onderscheiden. Dit verklaart ook waarom juist deze technieken bij vele erg populair is.

Wij tekenen dus de extra wenkbrauwhaartjes met pigment, het is geen daadwerkelijke haarimplementatie. Hierbij is het van belang dat elk haartje – streepje – met uiterste precisie en nauwkeurigheid gezet wordt. We letten hierbij op zowel de vorm van het streepje als de kleur. Hierdoor krijg je natuurlijke vollere wenkbrauwen en wordt voorkomen dat het ‘streperig’ of niet natuurlijk wordt.

Wanneer kies je voor hairstroke wenkbrauwen?

Het resultaat is superrealistische wenkbrauwen, doordat ik mij hierin gespecialiseerd heb en een unieke techniek gebruik. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat je onze PMU studio als een tevreden mens.

De hairstroke techniek is geschikt voor als je:

  • Hele dunne of geen wenkbrauwen hebt
  • Niet tevreden bent met de vorm van je eigen wenkbrauw en hier graag verandering in wilt brengen
  • Je wenkbrauwen niet symmetrisch zijn
  • Extreem haarverlies hebt gekregen na een lange ziekteperiode
  • Littekenweefsel hebt
  • Met haarvlies kampt ten gevolge van Alopecia
  • De uitdrukking verfraaien of corrigeren

PMU Eyebrow hairstroke € 375,00

Powder brows…wakker worden met mooie wenkbrauwen!

Wat zijn Powder brows?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van je mooie wenkbrauwen.

Hoe ziet een Powder brows behandeling eruit?

De Powder Brows passen wij toe met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kunnen wij een zachte poeder effect creëeren.

Wij werken met een hoogwaardig Duits kwaliteit PMU apparaat met CE keuring. Doordat we hiermee geen trauma aan de huid bezorgen kan je een mooi eindresultaat verwachten. Ons apparaat is uitermate geschikt voor het toepassen van de powder brows techniek.

Voordat we beginnen met de behandeling nemen we je wensen door. We bespreken hoe jij je eigen wenkbrauwen voortekent en wat voor kleur je gebruikt. Onze specialisten zullen je adviseren over de kleur en vorm die past bij jouw gezicht.
Hierna zullen we de wenkbrauwen voortekenen op basis van jouw wensen. Dit doen we door onze speciale browmapping techniek waarmee we in 12 stappen een vorm teken die past bij jouw gezicht. Na jouw goedkeuring beginnen met het toepassen van de powder brows techniek.

Nadat de powder brows techniek is toegepast bespreken we de nazorg en maken we een afspraak voor je nabehandeling. Heb je nog vragen over de behandeling? Neem dan contact met ons op.

PMU Eyebrow Ombre / Powder € 320,00

Het bijwerken van de permanente make-up

Het bijwerken van de permanente make-up binnen 1 jaar kost € 95,00 en het bijwerken binnen 2 jaar kost € 160,00 (alleen als de permanente make-up in onze salon is gezet).