Behandelingen bij Mooi! Beauty & Wellness

Behandelingen bij Mooi! Beauty & Wellness

Bij Mooi! Beauty en Wellness geniet je optimaal van de rust. In een ontspannen sfeer kun je onthaasten, uitrusten en bijtanken tijdens een behandeling of arrangement. Ons enthousiaste team wil jou de juiste aandacht geven, door alleen maar gebruik te maken van de beste producten en onze deskundigheid. Onze behandelingen bestaan uit Skin, Beauty, Body, Permanente Make-up (PMU), Body en Hand & Voet behandelingen. Ook hebben we een aantal arrangementen die je kiest uit een combinatie van deze behandelingen.

Skin: gespecialiseerde huidbehandelingen

Jouw huid is uniek! Daarom behandelen wij jou met de exclusieve huidverzorgingsproducten van Dr. Grandel. Dit merk biedt vele mogelijkheden om jouw huid tot het gewenste resultaat te behandelen. Kies zelf je behandeling uit of overleg met jouw specialist wat voor jou het beste is.

Skin behandelingen

Beauty: behandelingen die je laten stralen!

Je wil genieten van een mooie uitstraling of je hebt net dat beetje extra nodig om te stralen op een feest. Je hebt echt een moment voor jezelf nodig? Kom dat genieten van onze beauty behandelingen. Je kiest uit een make-up advies of behandeling of een ontharingsbehandeling, we maken jouw wenkbrauwen weer op kleur, verlengen jouw wimpers of waxen juist die plekken die nodig zijn.

Beauty behandelingen

Permanente make-up

Jouw wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een belangrijk deel jouw uitstraling. Permanente make-up (PMU) is een unieke methode waarbij we de natuur een handje helpen. Wenkbrauwen en lippen kleuren en belijnen we en een eyeliner laat jouw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien. Maar ook voor wie dagelijks de wenkbrauwen, eyeliners en lipliners bijtekent. Permanente make-up blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar, maar een jaarlijkse touch-up geeft een blijvend mooi resultaat.

PMU behandelingen

Body & massage behandelingen

Welke behandeling je ook kiest, we maken altijd gebruik van een verzorgend product die we op jouw huid afstemmen.
Een heerlijk geurende etherische olie, een verzorgende bodypeeling die de huid weer zacht en soepel maakt of een algenpakking de absolute aanrader als je je eens lekker wil ontspannen. De werkzame algen in deze pakking, reinigen je lichaam, voeren vocht af en vitaliseren de huid.

Onze vakkundige schoonheidsspecialistes die de massagetechnieken uitvoeren, zijn uniek in hun soort. Dit alles in een ontspannen sfeer met juiste kennis… Een tijdloos moment…

Body & massage behandelingen

Hand & voet behandelingen

Jouw handen zijn jouw visitekaartje. Ze zijn vaak in het zicht en worden door veel mensen gezien. Wanneer ze slecht verzorgd zijn valt dit dan ook bijna direct op. Goed verzorgde voeten zorgen voor een zelfverzekerd en prettig gevoel. Je hoeft je nooit meer te schamen om jouw schoenen uit te doen, of blootsvoets te zijn. Schroom daarom niet en kom een keertje langs bij Mooi! om jouw handen en voeten te verzorgen en te verwennen!

Hand & voet behandelingen

Ook voor mannen

Gelukkig vinden steeds meer mannen hun weg naar de schoonheidssalon. Wij bieden een uitgebreid aanbod van arrangementen en behandelingen voor mannen. De huid van de man kan veel verdragen en is ongeveer 25% dikker en elastischer dan die van de vrouw. Maar slechts water, zeep en wat aftershave is zeker niet voldoende. Goede huidverzorging loont. Want ook voor de man geldt: hoe beter je je voelt, hoe meer je dat uitstraalt.

Mooi voor mannen

Wij werken met