Permanente make-up bij Mooi! Beauty & Wellness

Permanente make-up bij Mooi! Beauty & Wellness

Jouw wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een belangrijk deel jouw uitstraling. Permanente make-up (PMU) is een unieke methode waarbij we de natuur een handje helpen. Wenkbrauwen en lippen kleuren en belijnen we en een eyeliner laat jouw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien. Maar ook voor wie dagelijks de wenkbrauwen, eyeliners en lipliners bijtekent. Permanente make-up blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar, maar een jaarlijkse touch-up geeft een blijvend mooi resultaat.

Permanente make-up: veilig en hygiënisch

Wanneer men wat ouder is kunnen mooi gevormde wenkbrauwen of strak ingekleurde lippen jouw uiterlijk met jaren verjongen! PMU is een veilige methode waarbij door middel van kleine naaldjes pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht. De pigmenten zijn er in vele kleuren en voldoen aan de allerstrengste kwaliteitseisen. Mooi! Beauty and Wellness is gecertificeerd en in het bezit van een GGD-vergunning wat wil zeggen dat er hygiënisch en professioneel gewerkt wordt!

Onze permanente make-up behandelingen

Permanente make-up toepassing

Een permanente make-up aanbrengen lijkt op tatoeëren. Echter, de techniek is anders en de pigmenten zijn anders van samenstelling. En het grootste verschil is dat de PMU in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, terwijl een tattoo in een veel diepere huidlaag gaat. Daarom blijft een tattoo levenslang zichtbaar en vervaagt een permanente make-up geleidelijk in de loop van 3 tot 5 jaar.
De permanente make-up wordt aangebracht door middel van een apparaat waaraan een pen is verbonden. In de pen wordt een steriele hygiënemodule met ultradunne naaldjes geplaatst. De pen neemt de pigmenten op en via de naaldjes wordt het pigment in de huid geïmplanteerd. Er worden uiteraard pigmenten gebruikt die voldoen aan de strengste eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit. De pigmenten zijn in vele kleuren beschikbaar. Na de behandeling wordt de hygiënemodule weggegooid. De net aangebrachte make-up is de eerste dagen intenser van kleur. Het eindresultaat van de behandeling is na ongeveer een week zichtbaar.

De gemiddelde houdbaarheid van permanente make-up is 3 tot 5 jaar. Wij geven je echter de mogelijkheid om elk jaar uw permanente make-up voor een klein bedrag bij te werken zodat het niet erg kan vervagen en je er altijd mooi uit blijft zien. Bij ons ben je voor permanente make-up aan het juiste adres;

  • Al 20 jaar gediplomeerd.
  • Jaarlijks bijhouden van masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.
  • Professionele apparatuur (GGD gecertificeerd)
  • Goed gekeurde pigmenten
  • Veel ervaring
  • Hygiensche (GGD gecertificeerd)

Voorafgaande de behandeling houden we een intake om de opties en jouw wensen uitgebreid te bespreken.

Wij werken met