Over Mooi!

Mooi! Beauty & Wellness is al meer dan 10 jaar gevestigd aan de Brinkstraat 87 in het centrum van Enschede. Wij werken met een specialistisch team om jou de beste kwaliteit op elk vlak van beauty en wellness te bieden.

Mooi! Beauty en Wellness is er voor jou. Ons team heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering, huid verjonging en permanente make-up. We hebben specialistes op het gebied van nagels en (probleem)voet. Daarnaast volgen wij veelvuldig trainingen om op de hoogte te blijven van alle trends en kunde in beautyland.

Wil je een afspraak maken of informatie over een behandeling? Bel ons op 053 – 436 11 88 of kom gerust langs. De koffie staat altijd voor je klaar.

Omdat geen enkele huid gelijk is, doen we bij jouw eerste bezoek een huidanalyse. We kijken naar jouw type huid en samen stemmen we de behandeling en ons advies af op jouw huidtype.

Inspiratie

Voor man en vrouw

Mooi! is er voor vrouwen, maar ook voor mannen. We bieden leuke arrangementen voor jou en je vriendin, moeder en dochter, tijdens een zwangerschap of gewoon zomaar, voor juist dat lekkere verwen moment. We ontvangen jou graag in onze salon!

Onze meiden

Jolinda

Britt

Lesley

Isabella